Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Jetmund sin bursdag

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

måndag 23. mars 2009

Mormor på bytur 10.-15.mars


Sverre, mormor og Emil



Etter at vi var på besøk med mormor og morfar, blei mormor med nedgjen til Oslo ilag med oss. Med vogna på biltaket kjørte vi på flyplassen tirsdagsmorgen. Flyturen gjekk fint.

Vi kosa oss med mormor på besøk. Onsdagen skulle vi egentlig besøke ei skuleveninne av mormor, men ho hadde blitt sjuk så det måtte vi avlyse. Så den dagen gjekk vi lang tur. Frå Skøyen til slottet. Vi gjekk om majorstuen og ned heile Bogstadveien. Fox kosa seg på turen. Vi stoppa på "Olivia" og åt fin lunsj ute i vårsola. Skikkelig flott ver var det. Vidare gjekk vi ned til slottet, der var det akkurat vaktskifte så vi fekk sjå på. Dette syns Fox var litt skummelt så han måtte bjeffe litt. Vi rusla vidare til Nationaltheateret og tok toget tilbake til Skøyen.


Gøy å bade med mormor!

Torsdag rusla vi oss en tur her på Skøyen. Vi tok oss en kaffi på Samson bakeriet på Sjølyst. Der prøvde vi oss på litt tipping og, men vi klarte ikkje å prikke inn 12 rette denne gangen.

Mormor oppslukt av tippekupongen.

Litt seinare på dagen begynte det å snø noke voldsomt, men vi tok likevel turen til Holmenkollen og besøkte Eli Hole. Det var skikkelig vinter der oppe. Så vi kava litt med vogna. Vi tok T-banen opp. Vi fekk pai og salat, og deilig kringle med Eli.


Mormor med Emil og Eli med Sverre
Om kvelden reiste mamma og pappa på Ikea og skulle finne ett skap som vi skal ha til Tv benk. No må nemlig alt opp i høgda her for gutta har blitt so voldsomme å reise seg opp. Mormor var barnevakt, og jammen sov gutane heile stunda vi var vekke.

Fredagen var vi heime og tok det med ro. På kvelden var mamma, mormor og farmor på kino og såg "Menn som hater kvinner". Pappa og gutta styra seg heime. Det gjekk greit og når mamma og mormor kom heim låg begge gutta og sov søtt i sengane sine.

Laurdag var det shoppingdag for damene. Dagen starta litt dramatisk for Fox og mamma, dei mista nemlig fotballen til Fox i elva. Men den har heldigvis komt til rette no.
Mamma og mormor reiste på bytur og var på mange butikkar. Det blei og ett treff med Aud på kafè, ho som vi egentlig skulle besøke onsdagen. Når vi kom heim var onkel Hogne og tante Ann Kristin komt på besøk. Dei var i sving med å montere opp ikea skapet som vi hadde kjøpt. Vi laga deilig middag ilag og såg på tv om kvelden.

Emil og Sverre måtte og hjelpe til med montering av skap.


Slik blei ikea møbelet vårt til slutt. (bildet er tatt med mobil så ikkje så god kvalitet.)


Søndag reiste mormor heim til Viddal, med splitter ny raud koffert som ho hadde kjøpt seg. Kjekt med besøk. Håpe ho og morfar kjem snart igjen.

Ingen kommentarer: