Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Jetmund sin bursdag

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

søndag 30. november 2008

Mormor på besøk 19.11-26.11 2008


Mormor og gutta utanfor nye leiligheta vår

Etter å ha vore ei veke med mormor og morfar, vart mormor med nedgjen på besøk på Skøyen. Vi tok fly frå Hovden, det var voldsom vind når vi skulle reise. Flyet hompa og rista voldsomt i starten. Mormor hylte og syns det var skummelt, mendan Emil som satt på fanget hennar flira høgt og syns det stod til. Det var så sterk vind at vi kom veldig raskt fram til Gardermoen.
Mormor og Emil i godstolen som er julegåve til oss frå mormor og morfar, vi var å kjøpte den på Bohus fyste dagen mormor var her :)

Denne veka var det en del ting på programmet, torsdagen var mamma, mormor og farmor på "The sound of music" på Edderkoppen. Gutane sov heile tida medan vi var på forestillinga.

Bestemødrene badar Emil, stor stemning på badet!

Fredagen var vi på sjukehuset og undersøkte hoftene til gutane, alt bra heldigvis! Etter sjukehusbesøket var vi på Sandvika storsenter og shoppa litt julegaver.

Laurdag var vi på besøk med farmor slik at mormor fekk sjå kor ho bor. Vi gjekk til Majorstua og var på kafè før vi tok t-bana til farmor. Farmor laga vafler til oss.

Søndagen hadde vi pinnekjøt til middag, då var tante Ann Kristin, onkel Hogne og farmor på besøk og. Onkel Hogne kom med deilig riskrem til dessert.
Tante Ann Kristin og onkel Hogne med gutta boys

Mandag var vi på helsestasjonen og fekk vaksine. Ikkje kjekt å få sprøyte, men gutta-boys er tøffe og klarte seg bra. Etter vaksina reiste vi en tur til byen for meir julegåve shopping. Mormor traff ei veninne frå barndommen som ho ikkje hadde sett på lenge. Om ettermiddagen når vi kom heim var Sverre varm og lei, litt reaksjon på vaksina.

Tirsdagen fekk vi besøk av Gunn Jorid og dei to kjekke gutane hinna; Sivert og Sondre. Kjekt å sjå gjen dei.

Emil og Sivert vil begge ha denne leika.

"Gammeltante" Siri med Sivert og Sondre

Mamma med Emil og Sverre, Gunn Jorid med Sivert og Sondre


Og onsdag reiste mormor på flytoget. Ho var spent på om ho kom seg heim, det hadde nemlig snøva over en meter snø heime og hadde no begynt å regne. Men ho kom seg heldigvis trygt heim. Og no er det berre tre veker til vi skal oppatt til dei på juleferie :)

Hi hi her kosa vi oss i senga til mamma og pappa

Ingen kommentarer: