Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Jetmund sin bursdag

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

søndag 23. september 2012

Potetopptaking

Ei ny helg er over, og vi har gjort litt denne helga og.
Vi starta helga tidlig denne helga, sidan mamma henta gutta ganske tidlig i barnehagen. Fredagen kosa vi oss berre i nye gensera og strømpbukser som mamma hadde kjøpt på CCvest same dag.
 Sverre, Jetmund og Emil



 Laurdag fekk vi besøk av besta og onkel Kjetil (storebroren til besta) Det var kjekt. Onkel Kjetil hadde med pakkar til gutta, kvar sin bil fra Biler. Midt i blinken! Vi var ute og kika på dei som sprang Oslo maraton. Men det var sur og kald vind så vi tok turen i butikken og snopa laurdagsgodt og gikk heim. Utpå ettermiddagen reiste besta og onkel heim til besta.

Søndag var det Bondens marknad og forskjellig på kongsgården. Vi rusla oss ut og kika på dyr, hoppa i høy og kjøpte oss sveler og eplesaft. Vi fekk oss posar til å plukke potet i. Sverre fekk et voldsomt hosteanfall så vi kjøpte en honningslikkepinne til han. Det hjalp på. Jetmund sov seg gjennom nesten heile besøket, sjølv da en gråtass dura forbi han med potetopptakaren sov han like godt. Men når me skulle gå heim våkna han og gikk heile veien heim. Det var bra, for då kunne potetene vi hadde plukka få sitte i vogna.


 Sverre med honningpinnen sin i potetåkeren
 Pappa og Emil finner masse gode poteter
 Mamma og Sverre er godt i gang med å plukke






 Gråtassen gjor en god jobb her


Ingen kommentarer: