Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Jetmund sin bursdag

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

torsdag 14. april 2011

Besøk av fadder Janne og onkel Jørn Ole

I helga som var hadde vi besøk heile helga! Fredag kom Janne Trude som er søskenbarnet til mamma og fadder til Jetmund. Vi kosa oss med besøk av Janne. Ho var med i barnehagen og henta gutta. Og kjøpte is og sjokolade til oss! Hurra!
Laurdagsmorgonen kom onkel Jørn Ole. Han hadde reist med nattbussen. Vi laga god frukost og kosa oss. Etter frukost gikk onkel,pappa, Emil og Sverre ut og leika seg medan Jetmund åt graut og mamma og Janne skravla og pakka. Janne skulle vidare på hotell i byen.

Janne og Jetmund kosar seg.
Vi reiste inn til byen. Der leverte Janne kofferten sin på hotellet og vi rusla oss bytur. Pappa og onkel tok med Emil og Sverre på guttebutikka (XXL o.l.) Medan mamma, Janne og Jetmund gikk på damebutikka. Etter ei stund gikk vi og åt lunsj på Egon. Blei utepils på noken og pannekaker på andre. Vi rusla litt på Karl Johan og såg mykje rart. Før vi kjøpte soft is. Så sa vi hade til Janne og reiste heim. 
 Årets fyste softis fall i smak!
MMMMMMM nytings!

Softis gutta!

Søndag var det Vilmarksmessa på lillestrøm som stod på programmet for onkel og pappa. Men før dei reiste var vi ute og testa store såpebobler og litt verktøy. 

 Onkel Jørn og Emil lesser sand oppi sykkelen, eit uhell med lasset her på verandaen.
 Emil får skru i ein skru.
 Sverre har god stil.
 Saging må til.
 Onkel Jørn fekk dreisen på såpeboblene!

Etter at pappa og onkel kom fra vilmarkmessa kosa vi oss inne. Ei kjekke helg med besøk. Og no er det straks påske og vi skal besøke mormor og morfar! Her er nokre koselige bilder av onkel og Jetmund, og Sverre og Jetmund:




Ingen kommentarer: