Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Jetmund sin bursdag

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

torsdag 2. desember 2010

Adventstid

I helga tente vi det fyste lyset i adventsstaken, tenk det er snart jul! No er vi i gang med å opne julekalender, farmor kom med sjokoladekalender til alle sammen her :) Og vi koser oss med nissane på tv som Sverre sei. "Jul på månetoppen" er koselig virka det som gutane syns. Sjølv om Emil syns det var litt ekkelt når griseungane blei født i fyste episode.

 Mormor og Jetmund kosar seg!

I helga hadde vi koselig besøk av mormor og morfar. Dei kom på fredagsformiddag. Dei fekk kose litt med Jetmund og mamma før vi rusla og henta storegutane i barnehagen. Emil og Sverre fekk gaver med mormor; puslespel og timmy figuarar. Dei har pusla og pusla sidan dei fekk puslespelet og no kan dei det! Lillebror Jetmund fekk masse flotte kleder med mormor. På kvelden tok mamma og mormor seg ein tur på Sandvika storsenter og fiksa ein del julegaver. Da var det pappa og morfar som passa gutta, og dei hadde kosa seg.

Laurdag var det veldig surt og kaldt ute så vi var inne på formiddagen. Når det var tid for at tvillingane skulle sove trilla vi oss en tur i Karenslyst alle og handla oss gode boller og litt mat. Det var så surt og kaldt at vi skynda oss heim i varmen. På kvelden kom farmor og på besøk.
Mormor og gutta leser i bøker

Søndag var det like kaldt og surt. Så det blei rolig dag dette og. Vi tok en tur ut når gutta skulle sove. Karane gikk med tvillingane og eg og mormor gikk på julemarked på Skøyen seniorsenter. Vi laga julemiddag denne dagen, altso pinnekjøt med alt tilbehør. Dette var godt! Vi såg Emil i lønneberget på barne tv. Det var den skumle episoda der Emil må reise med Alfred til doktoren i snøstorm. Nesten litt for skummelt. Så måtte mormor og morfare reise heim. Helga gikk kjempe fort. No håper vi dei kan kome på besøk igjen en annen gang. 
 Jetmund koser seg med mormor og morfar.
 Store lillebroren vår på fanget med mormor.
 Mormor og Emil er klar for julemiddag.
Morfar og pappa klar for mat, Sverre sitter i vinduskarmen og lurer.

Morfar hadde kjøpt flotte pepperkakemenn med sjokoladepynt på. Disse kosa vi oss med på tirsdagen når pappa var på seminar og mamma hadde tvillingne heime fra barnehagen.
Sverre syns dei var så fine at vi nesten ikkje kunne ete dei, men så var sjokoladen litt fristande da :)

2 kommentarer:

Randi sa...

Ej me såg Emil, den e faktisk veldig skummel den episoda!!!!! tøff dress han Jetmund he:)

Olianne sa...

Fryktelig skummel for små guta iallefall. Sverre syns det var for kaldt på nasa til hesten i stormen. Og det e veldig trist når Emil må gråte stille når Alfred blir skjært i fingeren... Ja den dressen til Jetmund er tøff og deilig !